Ο Νίκος Κακλαμανάκης το…έχει ακόμα (pics)

Μπορεί να πέρασαν εικοσιδύο χρόνια από την ημέρα που κατέκτησε το Χρυσό Ολυμπιακό Μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα, ωστόσο ο Νίκος Κακλαμάνακης συνεχίζει μέχρι και σήμερα να…παλεύει με τα κύματα και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανέβασε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης…το έχει ακόμα.

Οι φωτογραφίες μάλιστα που δημοσίευσε, συνοδεύονται και από ένα ιδιαίτερο μήνυμα που συμπεριέλαβε στο ποστάρισμά του, ο γνωστός αθλητής.

ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗ ΣΕΒΟΜΑΙ..
ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

Ακόμη και έμπειροι στο άθλημά μας, το γουίντσερφ, φίλοι, καμιά φορά με ρωτούν αν φοβάμαι. Η απάντησή μου είναι πάντα η ίδια: «Τη θάλασσα δεν την φοβάμαι. Τη σέβομαι». Αλλά ακόμη και ο φόβος που προέρχεται από σεβασμό είναι δημιουργικός. Ενώ όταν οδηγεί σε πανικό, γίνεται επικίνδυνος και κάποιες φορές καταστροφικός. Στον άνεμο, στα κυματα και στα θαλάσσια ρεύματα δεν πάω κόντρα. Κοντά τους, πλάι και μαζί τους πάω. Ζω στο «εδώ και τώρα», εναλλάσσοντας ταπεινότητα και αυτοπεποίθηση. Το μόνο ίσως που με τρομάζει είναι να ζήσω μια «φυσιολογική» ζωή μακριά από τη Θάλασσα και τα όνειρά μου. Εύχομαι και ελπίζω τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών να μην βλάπτουν συνανθρώπους μας!

* Ευχαριστώ θερμά τον Κυριάκο Μαράκη για τις φωτογραφίες στην Κρήτη.

Loading