Ξεκατίνιασμα Φυντάνη με οπαδούς της ΑΕΛ στα social media

Ξεκατίνιασμα Φυντάνη με οπαδούς της ΑΕΛ στα social media! Με πεζοδρομιακές εκφράσεις αντιμετώπισε ο Ηλίας Φυντάνης την φραστική επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς της ΑΕΛ στο διαδίκτυο.

Ξεκατίνιασμα μέσω Facebook

Τα πάντα άρχισαν όταν γκρουπ στο Facebook αναδημοσίευσε δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, στις οποίες ο Ελληνας τεχνικός υποστήριζε το… αυτονόητο: «Η ποιότητα του ΠΑΟΚ δεν συγκρίνεται με της ΑΕΛ».

Φίλοι των «βυσσινί» απαξίωσαν σε σχόλιά τους το έργο του, χρησιμοποίησαν υβριστικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος του και τότε εμφανίστηκε στον σχολιασμό ο χρήστης «Ilias Findanis» ο οποίος άρχισε να καταφέρεται εναντίον τους με σχόλια που παραπέμπουν σε διαλόγους ιταμού επιπέδου όπως «βλαχαντερό», «βλάξ», «Γίδι».

Τα σχόλια απευθύνονταν σε διάφορους χρήστες και έχουν δημοσιευτεί τα ξημερώματα της Τρίτης, δηλαδή μετά την επιστροφή της αποστολής της ΑΕΛ από τη Θεσσαλονίκη. Το συγκεκριμένο προφίλ του Ηλία Φυντάνη έχει πολλούς φίλους από το χώρο του ποδοσφαίρου, γεγονός το οποίο πιθανότατα σημαίνει πως είναι αληθινό και όχι «fake». Η ΠΑΕ ΑΕΛ πάντως απέφυγε να απαντήσει αν όντως ο χρήστης Ilias Findanis που καθυβρίζει σκαιότατα τους οπαδούς της ομάδας, είναι ο προπονητής της…

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading