Ο Ντέμης Νικολαΐδης απαντά για Open, Βιεϊρίνια και Κονέ

Αφού βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα» για όσα συνέβησαν στο «Total Football» του Open, την περασμένη Κυριακή (2/12), ο Ντέμης Νικολαΐδης έλυσε τη σιωπή του και απάντησε στην κριτική που δέχτηκε.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε δεχτεί παράπονα τόσο από φίλους της ΑΕΚ, λόγω της συνέντευξης του Αντελίνο Βιεϊρίνια, όσο και από εκείνους του ΠΑΟΚ, για τη στάση απέναντι στον ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου του Βορρά», αλλά και την παρουσία του Παναγιώτη Κονέ.

Τα λεγόμενα των δύο ποδοσφαιριστών, εξάλλου, «αναζωπύρωσαν» τη φωτιά που είχε ξεσπάσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά το περσινό ντέρμπι της Τούμπας.

Με ανάρτησή του στα social media, ο Ντέμης Νικολαΐδης προσπαθεί να ρίξει τους τόνους, εξηγώντας τη φιλοσοφία της εκπομπής.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ντέμης Νικολαΐδης:

«Η εκπομπή total football στο Open tv δημιουργήθηκε για να δείξει ότι η διαφορετικότητα των απόψεων μπορεί να υπάρξει χωρίς φανατισμό, μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια και με σεβασμό. Προσπαθούμε να αναδείξουμε ό,τι θετικό υπάρχει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα να ασκήσουμε κριτική σε οτιδήποτε – κατά τη γνώμη μας – του κάνει κακό. Ο λόγος δίνεται κυρίως στους ποδοσφαιριστές και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να αισθανθούν οικεία, να πουν την άποψη τους και να μοιραστούν αυτά που νιώθουν. Δεν ψάχνουμε σε αυτούς απαντήσεις για θέματα που οι μόνοι αρμόδιοι να απαντήσουν είναι η πολιτεία, τα αθλητικά όργανα και οι παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Ξέρω ότι πολλές φορές θα στενοχωρήσω κάποιους φίλους της ΑΕΚ, που θεωρούν ότι η αγάπη μου για την ομάδα μας θα επηρεάσει τη στάση μου. Ξέρω επίσης ότι το ίδιο θα γίνει και με κάποιους φίλους του ΠΑΟΚ, που πιστεύουν ότι επειδή η εκπομπή προβάλλεται από το Open tv θα είναι μεροληπτική.

Το ποδόσφαιρο είναι το δημοφιλέστερο άθλημα, κυρίως γιατί προκαλεί τις πιο έντονες συγκινήσεις και τα πιο ευχάριστα συναισθήματα. Το Ελληνικό πρωτάθλημα χρόνια τώρα μας στερεί πολλά από αυτά και εμείς θα προσπαθήσουμε να τα πάρουμε πίσω».

Loading