Κατακεραύνωσε τους οπαδούς της Φενέρ ο Ομπράντοβιτς

Μπορεί η Φενέρ να έκανε το 2-0 στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος Τουρκίας, ωστόσο το γεγονός της μικρής προσέλευσης οπαδών της ομάδα στα δύο παιχνίδια δεν έμεινε ασχολίαστο από τον προπονητή της τουρκικής ομάδας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς αφήνοντας σε πρώτη φάση το αγωνιστικό σκέλος στην άκρη.

Συγκεκριμένα ο Σέρβος τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων ότι «το πιο δυσάρεστο κομμάτι είναι ότι παίξαμε δύο ημιτελικούς μπροστά σε 3.500 οπαδούς, ίσως και λιγότερους στο πρώτο ματς. Δεν το αξίζουν αυτό οι παίκτες μας. Έχουμε 7.000 εισιτήρια διαρκείας, αλλά μόνο 3.500 ήρθαν εδώ. Κάτι πάει λάθος και είμαι πάντα ανοικτός στο να ακούσω οτιδήποτε. Χρειάζεσαι τους οπαδούς για να γίνεις μεγάλη ομάδα. Τίποτα δεν είναι εφικτό χωρίς αυτούς. Οι οπαδοί πρέπει να έρχονται και να στηρίζουν ανεξαρτήτως αντιπάλου»

Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτά. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνέχισε λέγοντας ότι «οι παίκτες μου αξίζουν να παίζουν μπροστά σε γεμάτο γήπεδο και ειδικά στα πλέι-οφ, επειδή δίνουν τα πάντα στο παρκέ σε κάθε ματς όπως σήμερα. Να το εκλάβουμε ως μήνυμα ότι οι οπαδοί μας ενδιαφέρονται μόνο για τον τίτλο; Ίσως υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται έτσι. Έχουμε εκατομμύρια οπαδούς, αλλά που είναι; Μήπως δεν είναι χαρούμενοι με την ομάδα ή τον προπονητή; Αν αυτό είναι το πρόβλημα είμαστε ανοικτοί. Η λύση είναι εύκολη. Ευχαριστούμε λοιπόν, όσους ήρθαν…».

Loading