Αυγενάκης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Είναι η αρχή για ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις του τένις»

Την έναρξη των Αγώνων του Group III της Ευρωαφρικανικής Ζώνης στο Davis Cup, που θα διεξαχθεί στο Tatoi Club, με τη συμμετοχή και της Εθνικής ανδρών της χώρας μας, κήρυξε η υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρθηκε στη σημασία της διοργάνωσης, τονίζοντας ότι μπορεί να αποτελέσει την αρχή για ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις, αλλά και την θετική επίδραση που θα έχει στους νέους και τις νέες. Είπε συγκεκριμένα: 

 «Είμαι σήμερα στο Τατόι, σε αυτό τον καταπληκτικό χώρο, εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό της χώρας μας, έναν φανατικό του τένις, και αποδεχόμενος την πρόσκληση του προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Ζαννιά για να κηρύξω την έναρξη των αγώνων. Η χαρά είναι δική μου, γιατί μου δόθηκε η δυνατότητα να κηρύξω την έναρξη σε μια διοργάνωση, η οποία επιθυμούμε να είναι η αρχή για άλλες ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις. Είμαστε βέβαιοι ότι, όταν πετύχουμε συνέργειες, που είναι και το ζητούμενο της καινούργιας κυβέρνησης, με τον ιδιωτικό τομέα, τις Ομοσπονδίες και τους αθλητές, θα καταφέρουμε πολύ χρήσιμα πράγματα για τον τόπο μας και για τη νέα γενιά. Την περίοδο αυτή, που οι νέοι αναζητούν πρότυπα, νομίζω ότι αυτά μπορούν να εντοπιστούν στον χώρο του αθλητισμού και στον χώρο της αντισφαίρισης». 

 Στη συνέχεια ο κ. Αυγενάκης πρόσθεσε: «Αφού συγχαρούμε για τις καταπληκτικές εγκαταστάσεις τους οικοδεσπότες και αφού συγχαρώ για άλλη μια φορά τον πρόεδρο και τα στελέχη της Ομοσπονδίας, θέλω μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ τους αθλητές, τις οικογένειές τους που τους στηρίζουν, αλλά και τους δεκάδες εθελοντές. Διότι ένα ζητούμενο μέσα από κάθε διοργάνωση είναι και αυτό… Πώς θα έρθουν πιο κοντά ο νέος και η νέα στη διοργάνωση με την ιδιότητα κατ’ αρχήν του εθελοντή και γιατί όχι μετέπειτα του αθλητή, που θα διεκδικήσει αργότερα κι εκείνος με τη σειρά του άλλες διακρίσεις. Και χαίρομαι πάρα πολύ, όταν βλέπω νέους και νέες που φορούν και τιμούν το εθνόσημο της χώρας μας». 

 Από τη δική του μεριά, ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ Σπύρος Ζαννιάς, μας είπε: «Πριν από λίγο είχαμε την έναρξη των αγώνων, την οποία κήρυξε ο υπουργός Αθλητισμού, ο κ. Αυγενάκης, τον οποίο ευχαριστούμε εκ μέρους της ελληνικής αλλά και της διεθνούς οικογένειας του τένις. Είναι ιδιαίτερη χαρά που βρίσκεται μαζί μας, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για το Davis Cup. Η Εθνική ομάδα έχει προοπτική και μέλλον και θα αναδείξει η χώρα μας και μεγαλύτερες διοργανώσεις και επιτυχίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ώρα…Ελλάδας στο Davis Cup!

ΔΗΜ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading