Συνάντηση Κ. Χατζηδάκη-Μ. Βαρβιτσιώτη-Α. Παχατουρίδη για χρηματοδότηση «πράσινων» έργων στο Περιστέρι

Η δυνατότητα αξιοποίησης πόρων, μέσω του Πράσινου Ταμείου, για την αγορά και την ανάπλαση έκτασης που βρίσκεται μεταξύ του Άλσους Περιστερίου και του Εκθεσιακού Κέντρου συζήτησαν σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης.

Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ενέργειας έπειτα από πρωτοβουλία του Μιτλιάδη Βαρβιτσιώτη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του, και οι τρεις πλευρές δεσμεύθηκαν για την όσο το δυνατόν πιο άμεση υλοποίηση του έργου.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, πρόκειται για ένα έργο με σαφές περιβαλλοντικό στίγμα που αναμένεται να αλλάξει όψη στην πόλη και να αναβαθμίσει το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων του Περιστερίου, αλλά και της Δυτικής Αθήνας συνολικά.

Στη συνάντηση γίνεται επίσης γνωστό πως μετείχε και ο αντιδήμαρχος Οικιστικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Λύκος, η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Μαρία Τσιώτα-Μάρκου, καθώς και ο Νομικός Σύμβουλος του δήμου Περιστερίου Αντώνης Βουδούρης.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading