Με παλιό σκηνικό η πρεμιέρα της Όλγας Τρέμη στην ΕΡΤ1

Όλα είναι έτοιμα για το αποψινό ξεκίνημα της εκπομπής «10» με την Όλγα Τρέμη που κάνει πρεμιέρα στις 10 το βράδυ στην ΕΡΤ1 αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Μαζί της, όπως έχει ήδη έχει ανακοινωθεί, θα είναι οι δημοσιογράφοι Αντώνης Δελατόλλας, Ηλίας Κανέλλης και Κατερίνα Γαλανού, ενώ κάθε βράδυ θα φιλοξενούνται πρόσωπα από όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής, αναλόγως της επικαιρότητας.

Στο πρώτο μέρος της αποψινής πρεμιέρας προσκεκλημένος θα είναι ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, που ως γνωστόν σπανίως παραχωρεί συνεντεύξεις, ενώ στο δεύτερο μέρος φιλοξενούμενοι του «10» θα είναι ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και η Γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

Σημειώνεται ότι η εκπομπή, που θα δίνει στο εξής κάθε βράδυ ραντεβού με τους τηλεθεατές από την Δευτέρα ως την Πέμπτη, θα βγει προσωρινά στον αέρα από το στούντιο 4 της ΕΡΤ, καθώς χρειάζονται ακόμη μερικά 24ωρα για την τοποθέτηση του νέου σκηνικού στο στούντιο 3. Και σε αυτό, όπως έχει ήδη γνωστό, θα περιλαμβάνεται μια σύγχρονη οθόνη led, καθώς η ΕΡΤ ήταν το μόνο ελληνικό κανάλι που δεν διέθετε τη συγκεκριμένη τεχνολογία στην εικόνα της.

Η συγκεκριμένη οθόνη, μάλιστα, θα αξιοποιηθεί και στις άλλες ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ που σύντομα θα βρίσκονται στις οθόνες μας, με την πρωινή ζώνη να είναι αυτή που θα προηγηθεί.

Loading