Αιχμές Νοτοπούλου για Ζέρβα και… γραβάτες

Η Κατερίνα Νοτοπούλου δεν άφησε ασχολίαστη στιχομυθία του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την πρωινή (7/9) συνάντησή τους στη Θεσσαλονίκη.

Ο δήμαρχος δώρισε στον πρωθυπουργό μία γραβάτα και ο τελευταίος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για ένα «καρφί» για τον προκάτοχό του, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας: «Είμαι σίγουρος ότι αν τη χάριζε αλλού, δεν θα το εκτιμούσαν…».

Οι αιχμές προς τον κ. Τσίπρα και γενικότερα η «πλήρης στήριξη» του κ. Μητσοτάκη στον κ. Ζέρβα και το πολύ καλό κλίμα της συνάντησής τους, λοιπόν, σχολιάστηκαν με καυστικό τρόπο από τη βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί».

«Η δήλωση υποταγής του κ. Ζέρβα στον κ. Μητσοτάκη ελπίζω να εντάσσεται στο πνεύμα αβροφροσύνης και ευγένειας επί της υποδοχής του υψηλού θεσμικού επισκέπτη του», έγραψε στα social media και πρόσθεσε:

«Το ποιος έστρεψε το βλέμμα του, την ενέργεια και την ουσιαστική πολιτική του στην Θεσσαλονίκη, καθιστώντας την μοχλό ανάπτυξης και εξωστρέφειας είναι γνωστό.

Δίνοντας λύσεις στα “χρονιζοντα” προβλήματα, για να μην αποτελέσουν ξανά πικρό ανέκδοτο.

Χωρίς γραβάτες και οικόσημα…».

Η σχετική ανάρτηση της Κ. Νοτοπούλου:

Loading