“Να μην κρυφτούμε πίσω από ανέδοξες συγγνώμες”

“Οι ώρες της συμφοράς που ζούμε είναι ώρες αλήθειας” τόνισε στην αρχή της συνέντευξής του ο Αλέξης Τσίπρας

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας παραχωρεί αυτήν την ώρα συνέντευξη με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας με τις πυρκαγιές και τον τρόπο διαχείρισης της κατάστασης από την κυβέρνηση.

Μεταξύ άλλων στην αρχή της συνέντευξης ο κ. Τσίπρας είπε:

«Η χώρα μας βιώνει μια μεγάλη καταστροφή. Οι ώρες της συμφοράς που ζούμε είναι ώρες αλήθειας. Οφείλουμε όλοι μας, και πρώτα η κυβέρνηση, να δούμε κατάματα την τραγωδία και να αναμετρηθούμε με τις αιτίες της”.

«Να αναμετρηθούμε με την απελπισία, την αγανάκτηση και την οργή όσων αισθάνονται αβοήθητοι ενώ χάνονται τα σπίτια, και το βιoς τους. Να αναμετρηθούμε με την ήττα μιας πολιτείας που δεν μπόρεσε να την αποτρέψει. Να αναμετρηθούμε με τη δύσκολη επόμενη μέρα και τα μέτρα για την επούλωση των πληγών. Υλικών, αλλά και ηθικών. Και να μην κρυφτούμε πίσω από επικοινωνιακά τεχνάσματα, προσχηματικές και ανέξοδες συγγνώμες», και στη συνέχεια είπε «να συμβάλλουμε για να γίνει η οργή δύναμη αλλαγής», «ώστε όσοι είδαν το σπίτι και τη ζωή τους να καίγονται, να μην αφεθούν εγκαταλειμμένοι στην απελπισία».

Δείτε επίσης: Στη Μάντσεστερ Σίτι ο Στόουνς έως το… 2026!