Μέγαρο Μαξίμου: Περίοδος πυκνού νομοθετικού έργου μέχρι τις 31/7 – Σε ρυθμούς ΔΕΘ η ΝΔ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Politic.gr, o πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, απαίτησε πολύ μεγάλη πειθαρχία από το επιτελείο του, έτσι ώστε να μπορέσει η κυβέρνηση να τηρήσει τον προγραμματισμό, και να επιταχυνθεί το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης.

Φουλ οι μηχανές στο Κοινοβούλιο… Ως τα τέλη Ιουλίου αναμένεται να έλθουν και να ψηφιστούν νομοσχέδια, όπως το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον Οργανικό Νόμο του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Ειδικότερα, μέχρι την τελευταία ημέρα θα συνεδριάζουν Επιτροπές και η Ολομέλεια προκειμένου να μπορέσει να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός της κυβέρνησης και το νομοθετικό έργο.

Με το βλέμμα στη ΔΕΘ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως το δεύτερο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. 

Το κυβερνητικό επιτελείο επεξεργάζεται παράλληλες δραστηριότητες και επισκέψεις του Πρωθυπουργού κατά την παραμονή του στην Θεσσαλονίκη. 

Ένα μεγάλο ερωτηματικό παραμένει σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας.  Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από την εξάπλωση της νέας μετάλλαξης και από την πορεία των κρουσμάτων. 

Δείτε επίσης: Η Ελλάδα αγαπημένος προορισμός των ξένων επενδυτών

Loading