Γκιουλέκας: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί με κραυγές μικροπολιτικού ενδιαφέροντος να πάρει πολιτική ανάσα

Να σχολιάσει την στάση της αντιπολίτευσης και τα όσα καταλογίζει στην Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής Κωνσταντίνος Γκιουλέκας στον ΑΝΤ1.

«Όλες αυτές οι δήθεν καταγγελίες ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας και στην απεγνωσμένη προσπάθεια που κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση να έλθει στο πολιτικό προσκήνιο.

Η αξιωματική αντιπολίτευση νιώθει την ανάγκη να πάρει μια πολιτική ανάσα και προχωρεί στην αντεπίθεση προφανώς, γιατί έως τώρα παλέψαμε όλοι μαζί, οι Έλληνες πολίτες, οι επιστήμονες, η Κυβέρνηση του τόπου και βγαίνουμε από αυτή την πρώτη φάση της μάχης με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Λυπάμαι, όμως, γιατί στην δύσκολη συγκυρία που βρισκόμαστε ο καθένας μας χαρακτηρίζεται από το εάν βρίσκεται στο ύψος των περιστάσεων», σχολίασε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης.

Και υπογράμμισε: «Δεν είναι μόνο το υγειονομικό, η μάχη για τις ζωές μας, δεν είναι μόνο το οικονομικό, το οποίο είναι σε απόλυτη προτεραιότητα, την ίδια ώρα έχουμε και την τουρκική, όχι προκλητικότητα, αλλά επιθετικότητα στα σύνορά μας.

Και αντί να βρισκόμαστε όλοι στο ίδιο στρατόπεδο, βεβαίως με κριτική αλλά και προτάσεις, για να δούμε πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε καλύτερα αυτή την κρίση, βλέπω με λύπη, κυρίως την μείζονα αντιπολίτευση, να προσπαθεί με εναγώνιες κραυγές μικροπολιτικού ενδιαφέροντος να επικεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της.

Σε κάθε περίπτωση, θα κριθούμε όλοι εκ του αποτελέσματος».