Αλ. Τσίπρας: «Ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει επιλέξει τη στρατηγική διχόνοιας για να μην στραφούν οι πολίτες εναντίον του» (vid)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική τόνισε οτι η πιθανότητα να έχουμε σύντομα πολιτικές εξελίξεις εξαιτίας των μεγάλων αντιφάσεων της πολιτικής της κυβέρνησης, και των μεγάλων αδιεξόδων που δημιουργεί σε οικονομία και κοινωνία, είναι πολύ μεγάλη.

Περιοδεία στην Κρήτη κάνει από χθες ο κ. Αλέξης Τσίπρας και σε εκπομπή που φιλοξενήθηκε στο Κρήτη Tv, εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στο έργο της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στους κυβερνητικούς χειρισμούς στο μέτωπο της πανδημίας, ο κ. Τσίπρας σημείωσε οτι η κυβέρνηση κάνει τα ίδια λάθη με πέρσι. «Ο τρόπος που άνοιξε πέρυσι ο τουρισμός. Έβγαινε πέρυσι στο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης και πανηγύριζε. Τα ίδια λάθη κάνει και τώρα. Όπως κλείναμε έτσι ανοίγαμε. Δεν αυξήθηκαν δρομολόγια, τα σχολεία όπως έκλειναν έτσι άνοιγαν. Δεν ενισχύθηκε καθόλου η Πρωτοβάθμια Φροντίδα, ούτε το ΕΣΥ. Σχεδόν 11.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ. Υπήρξε εγκληματική στάση, εγκληματική αδράνεια όσον αφορά την ενίσχυση του ΕΣΥ. Δεν αξιοποιήθηκαν οι πειραματικές φαρμακευτικές αγωγές», ανέφερε.

Σχετικά με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, ο κ. Τσίπρας ανέφερε οτι η κυβέρνηση υιοθετεί τη στάση “διαίρει και βασίλευε”. «Η κυβέρνηση δεν είχε κανένα λόγο να ανοίξει σήμερα γενικευμένη συζήτηση για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Ανοίγει με άγαρμπο τρόπο όταν η συζήτηση συνοδεύεται από απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Οι μεν υπουργοί τρομοκρατούν τους πολίτες, το δε Μαξίμου λέει ότι δεν είναι ακριβώς έτσι. Τακτική μαστίγιο και καρότο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Αλ. Τσίπρας: Ανησυχεί για την εξέλιξη της πανδημίας

Loading