«Συγκλονιστικές αποκαλύψεις» για Σ. Αραβία προαναγγέλλει ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Συγκλονιστικές αποκαλύψεις» για το θέμα της πώλησης βλημάτων από την Ελλάδα στη Σαουδική Αραβία προαναγγέλλει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στα «Νέα».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζει πως αυτές οι αποκαλύψεις αναμένεται να έρθουν πολύ σύντομα στο φως της δημοσιότητας.

Όσον αφορά την υπόθεση Novartis, ο κ. Γεωργιάδης δηλώνει αποφασισμένος να κυνηγήσει «μέχρι τέλους» τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, καθώς υποστηρίζει ότι «αυτός είναι ο ιθύνων νους αυτής της σκευωρίας».

«Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ο διακαής πόθος του κ. Τσίπρα να με δει να παραιτούμαι, να καταστρέφομαι και να παύσει να με έχει πολιτικό του αντίπαλο. Δεν προτίθεμαι να του κάνω καμία από αυτές τις χάρες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Άδωνις Γεωργιάδης κατά Παύλου Πολάκη

Παράλληλα, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγορεί τον Παύλο Πολάκη ότι στην προσπάθειά του να τον ενοχοποιήσει «έχει παραβιάσει σειρά νόμων», ενώ εκτιμά ότι «για αυτές τις παρανομίες θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσει και θα πληρώσει».

Όσον αφορά τα ελληνοτουρκικά, καταλογίζει στην κυβέρνηση σωρεία λαθών, ενώ κάνει ειδική μνεία και στο θέμα της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Για τις διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ και το θέμα της ονομασίας του γειτονικού κρατιδίου, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κρίνει θετικά το γεγονός ότι η κυβέρνηση θέτει ως προαπαιτούμενο για τη λύση του ζητήματος την αλλαγή του Συντάγματος, σημειώνοντας ότι αυτό αποτελούσε θέση της ΝΔ που αρχικώς είχε απορριφθεί από τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

Loading