Μ. Χρυσοβελώνη: Έπαιρνα κι εγώ το επίδομα ενοικίου

Επίδομα ενοικίου έπαιρνε και η εξωκοινοβουλευτική πρώην υφυπουργός Μεταφορών των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Μάλιστα η κ. Χρυσοβελώνη δήλωσε ότι δεν υπάρχει ηθικό ζήτημα για εκείνη.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ σε απόφαση της 18ης Φεβρουαρίου 2016, που αναρτήθηκε στην «Διαύγεια», γίνονταν δέσμευση ποσού 11.200 ευρώ για την διαμονή του υφυπουργού Μεταφορών και Δικτύων, χωρίς όμως να αναγράφεται το όνομα. Από την συγκεκριμένη θέση είχαν περάσει εκείνη την περίοδο οι κ.κ. Παναγιώτης Σγουρίδης, μετά η Μαρίνα Χρυσοβελώνη η οποία παρέμεινε μέχρι τις 5 Νοεμβρίου 2016 και τέλος ο Νίκος Μαυραγάνης.

Ο κ. Μαυραγάνης σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι διαθέτει δύο σπίτια στα Ιλίσια και ότι δεν έλαβε ποτέ το επίδομα ενοικίου. «Προϋπολογίστηκε από την προηγούμενη υφυπουργό που πράγματι το ελάμβανε, γι’ αυτό το είδατε μόνο για δυο μήνες, γιατί δεν το ζήτησα ποτέ. Έχω δύο σπίτια στα Ιλίσια στα οποία και μένω, ούτε βουλευτικό αυτοκίνητο δεν είχα πάρει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαυραγάνης.

Από την πλευρά της η κ. Χρυσοβελώνη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Μαγνησία» επιβεβαίωσε ότι επειδή δεν διαθέτει σπίτι στην Αθήνα πήρε για ένα χρονικό διάστημα το επίδομα ενοικίου. Μάλιστα είπε ότι ήταν κάτι που προβλέπονταν από τη νομοθεσία και ότι δεν το έλαβε για το σύνολο της θητείας της στο υπουργείο αλλά μόνο για τους έξι μήνες από τους οκτώ που ήταν υφυπουργός.

Loading