Μητσοτάκης: «Άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε σύσκεψη που διοργάνωσε η ΝΔ στο δημαρχείο Ιεράπετρας στο πλαίσιο πρωτοβουλιών και δράσεων που έχει αναλάβει με στόχο την αποτελεσματική διαχείριση της κλιματικής αλλαγής.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν φορείς της Κρήτης ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι αρμόδιων φορέων, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε θέματα διαχείρισης υδάτινων πόρων.

Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρόβλημα της λειψυδρίας ήρθε για να μείνει, επισημαίνοντας πως «μέσα από αυτές τις ανοιχτές διαδικασίες διαβουλεύσεις ο προγραμματικός λόγος μας γίνεται καλύτερος. Δεν ερχόμαστε μόνο για να σας μιλήσουμε αλλά και για να σας ακούσουμε».

Στην εκδήλωση ο δήμαρχος Ιεράπετρας ανακοίνωσε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την ονοματοδοσία κεντρικής οδού της πόλης σε «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» με τον πρόεδρο της ΝΔ να μην κρύβει τη συγκίνησή του.

«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν ένας άνθρωπος που έβλεπε μακριά, που πόνεσε τον τόπο του, που είχε αντιληφθεί την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος. Σήμερα μετά θάνατον όλοι αναγνωρίζουν την προσφορά του ακόμα και αυτοί που τον πολέμησαν» επεσήμανε χαρακτηριστικά. Το απόγευμα ο πρόεδρος της ΝΔ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Κρήτης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Loading