Κ. Χατζηδάκης: «Όλα ανοικτά για πρόωρες εκλογές»

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά σε ότι αφορά τις πρόωρες εκλογές σύμφωνα με όσα υποστηρίζει σε συνέντευξή του στα «Νέα» ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης.

Αναλύοντας την πολιτική του εκτίμηση ο κ. Χατζηδάκης θεωρεί σίγουρο ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα επιχειρήσει να αποδράσει πολύ σύντομα, καθώς διακρίνει ότι επιδίδεται σε «τζούφιες πολιτικές και επικοινωνιακές… αντεπιθέσεις, είτε πρόκειται για διεθνείς συναντήσεις, είτε για το κοινωνικό μέρισμα, είτε για το Σκοπιανό και τη Novartis».

Ιδίως για την πολύκροτη υπόθεση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ καταλογίζει στην κυβέρνηση «παραλογισμό» σε ό,τι αφορά το αίτημα να προσέλθουν για κατάθεση στην προανακριτική οι πολιτικοί που είδαν τα ονόματά τους στη «δικογραφία».

«Διγλωσσία» Τσίπρα στα εθνικά μας θέματα

Σε ό,τι φορά τα εθνικά μας θέματα ο κ. Χατζηδάκης υποστηρίζει ότι το Μέγαρο Μαξίμου χρησιμοποιεί διπλή γλώσσα και άρα ασκεί κρυφή πολιτική. Τονίζει δε πως εφόσον η ΝΔ ήταν κυβέρνηση θα ακολουθούσε συγκεκριμένες δράσεις, με αποκορύφωνα τη σύσταση μόνιμου συμβουλίου εθνικής ασφάλειας, στους κόλπους του οποίου θα γινόταν «συνεχής ανάλυση και σχεδιασμός για την πρόληψη και αντιμετώπιση κρίσεων».

«Εις υγεία των κορόιδων για να σιτίζεται ένας κομματικός στρατός»

Τέλος, απαντώντας στους κυβερνητικούς ισχυρισμούς για «καθαρή έξοδο» από τα μνημόνια, επιμένει ότι δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο και χαρακτηρίζει την κυβέρνηση «βαρίδι» για την οικονομία μιας και ενδιαφέρεται μονάχα για προσλήψεις ημετέρων «εις υγεία των κορόιδων που πληρώνουν από τους φόρους τους για να σιτίζεται ένας κομματικός στρατός».

 

Loading