Καμμένος: «Συγκυβέρνηση μέχρι το τέλος» (vd)

Καμμένος: «Η συγκυβέρνηση θα φτάσει μέχρι το τέλος»Μετά από ημέρες αφωνίας ο Πάνος Καμμένος έδωσε σημεία ζωής και δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη πως «η συγκυβέρνηση θα φτάσει μέχρι το τέλος». Βέβαια κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν πείθουν τα λεγόμενά του, μιας και η παρέμβαση έρχεται λίγες μόνο ώρες μετά τα δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν να απειλεί τον Αλέξη Τσίπρα πως θα τα κάνει «όλα λίμπα».

Η δήλωση-τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου έγινε έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης μετά την αθώωσή του από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο όπου δικαζόταν για την προτροπή προς τους κατοίκους της Χαλκιδικής να… λιντσάρουν τον πρώην δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα.

«Έντιμη η σχέση μου με τον Τσίπρα»

Όπως σημείωσε ο κυβερνητικός εταίρος: «Η σχέση μου με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια έντιμη σχέση, μια σχέση πολιτική, που βασίζεται σε αρχές και στην δημοκρατική διαδικασία που προβλέπει το Σύνταγμα». Εξήγησε δε ότι τόσο αυτός, όσο και ο Αλέξης Τσίπρας έχουν πολιτική αυτονομία.

«Όμηροι» της Τουρκίας οι δυο στρατιωτικοί

Έσπευσε μάλιστα να χαρακτηρίσει ως ψευδές το δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» που έχει πρωτοσέλιδο θέμα τον καυγά του με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά, ενώ σε ερώτησή που του έγινε για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς επανέλαβε τον χαρακτηρισμό «όμηροι».

Σε ό,τι αφορά τώρα τη δικαστική απόφαση για τη φράση «λιντσάρετε τον Πάχτα», που είπε τον Σεπτέμβριο του 2013, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ζήτησε να ανοίξουν οι φάκελοι της δικαιοσύνης για την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός, κατηγορώντας τον πρώην δήμαρχο Αριστοτέλη ότι έλαβε από τη συγκεκριμένη εταιρεία 11,6 εκατ. ευρώ, «για να διαμορφώσει κλίμα στον κόσμο».

 

Loading