Εκτός της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ ο Θεοχαρόπουλος με απόφαση της Γεννηματά

Άμεση ήταν η αντίδραση της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά, η οποία έθεσε εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, ο οποίος εισηγήθηκε θετικά για την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Η συνεδρίαση της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, με 29 ψήφους υπέρ, 22 κατά και 2 λευκά ενέκρινε την εισήγηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου να υπερψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών.

Μετά από την συγκεκριμένη απόφαση, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, έθεσε τον Θ. Θεοχαρόπουλος εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής «η στάση του κ. Θεοχαρόπουλου να υπερψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, εξ αντικειμένου υπηρετεί τον κ. Τσίπρα και τους σχεδιασμούς του και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή».

Επίσης με απόφαση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με το άρθρο 23 του Καταστατικού, συγκαλείται έκτακτο πολιτικό και καταστατικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής για το τέλος Μαρτίου, μετά από εκλογή Συνέδρων από τη βάση.

Το Συνέδριο θα εκλέξει τα συλλογικά όργανα του Κινήματος Αλλαγής, ολοκληρώνοντας άμεσα τον ενιαίο φορέα.

Loading