Δ. Τζανακόπουλος: «Ο κ. Χατζηδάκης θύμωσε με την αλήθεια»

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Δ. Τζανακόπουλος όσα είχε δηλώσει νωρίτερα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης.

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε το βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «θύμωσε με την αλήθεια» και επειδή «ο κ. Μοσκοβισί είπε ότι δεν υπάρχει 4ο μνημόνιο» και τον κάλεσε να «συμβιβαστεί με τη νέα πραγματικότητα».

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε ο κ. Τζανακόπουλος:

«Παρακολουθήσαμε πριν από λίγη ώρα τον κ. Χατζηδάκη να θυμώνει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, κ. Μοσκοβισί.

Ο κ. Χατζηδάκης όμως στην πραγματικότητα θύμωσε με την αλήθεια. Θύμωσε με το γεγονός ότι ο κ. Μοσκοβισί είπε το αυτονόητο:

Ότι δεν υπάρχει 4ο μνημόνιο, ότι η Ελλάδα πέτυχε μια πολύ θετική συμφωνία για το ελληνικό χρέος η οποία το καθιστά πλέον βιώσιμο.

Θύμωσε όμως και με το γεγονός ότι η μεταμνημονιακή παρακολούθηση δε θα γίνεται πλέον στη βάση των μέσων αλλά στη βάση των στόχων, ως προς τους οποίους θα υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πολιτική ευελιξία από τη μεριά της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο κ. Χατζηδάκης, αντί να θυμώνει, θα πρέπει πλέον να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι το πολιτικό αφήγημα και το αντιπολιτευτικό αφήγημα της ΝΔ έχει κατεδαφιστεί. Kαι να συμβιβαστεί με τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στη χώρα».

Loading