Διαψεύδει ο Παππάς τα περί συνάντησης με Καμμένο (pic)

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο Νίκος Παππάς τα περί συνάντησης του ιδίου και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (16/3) στο σπίτι του επικεφαλής των ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», οι τρεις άνδρες συναντήθηκαν όχι μόνο συναντήθηκαν την περασμένη Παρασκευή, αλλά η συνάντησή τους εξελίχθηκε και σε σύγκρουση, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια για την ονομασία του γειτονικού κρατιδίου.

Το σχόλιο που έκανε ο Νίκος Παππάς στο Twitter:

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης έσπευσε να διαψεύσει το δημοσίευμα του Φιλελεύθερου, κάνοντας λόγο για «κατά φαντασίαν συνάντηση» και εμπλέκοντας, μάλιστα, στο σχόλιό του και τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Κατά φαντασίαν συνάντηση από τον κατά φαντασίαν ‘Φιλελεύθερο’ του κ. Μητσοτάκη. Τα μόνα ‘εκρηκτικά ραντεβού’ που απασχολούν αυτή την περίοδο την κοινή γνώμη είναι αυτά της Novartis με τα στελέχη της ΝΔ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς στο Twitter, απαντώντας στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με τίτλο «Το εκρηκτικό ραντεβού στο Καβούρι».

Loading