Γκιουλέκας: «Ο Τσίπρας υποσχέθηκε ότι θα βελτιώσει την καθημερινότητα των Ελλήνων και τους μαύρισε τη ζωή!»

«Τέσσερα χρόνια η κοροϊδία πάει σύννεφο! Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήρθαν με υποσχέσεις για κατάργηση των μνημονίων, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, υποσχέθηκαν 13η σύνταξη, κατώτατο μισθό στα 751 και τέσσερα χρόνια τώρα έχουν ρημάξει τον τόπο στους φόρους» δήλωσε ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Κώστας Γκιουλέκας μιλώντας στον ALPHA.

«Ο Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε ότι θα βελτιώσει την καθημερινότητα των Ελλήνων και τελικά τους έχει μαυρίσει την ζωή!», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιουλέκας.

«Υπόσχεται ο πρωθυπουργός χιλιάδες διορισμούς! Τον πιστεύει κανείς; Τον εμπιστεύεται πλέον κανείς; Ανοίγουν, λέει, 10.000 θέσεις στο Δημόσιο επειδή φεύγουν οι ιερείς… Πως φεύγουν; Αφού το ίδιο κόστος και η ίδια δαπάνη θα καλύπτεται πάλι από το κράτος! Οι κυβερνώντες κοροϊδεύουν ασύστολα τον ελληνικό λαό», συμπλήρωσε ο Κ.Γκιουλέκας και κατέληξε:

«Λυπάμαι που άκουσα πάλι τον πρωθυπουργό να αναφέρει το ξεπούλημα της Μακεδονίας ως μία περήφανη διαπραγμάτευση, ως μία περήφανη συμφωνία. Είναι ντροπή να υπερηφανεύεται για την επαίσχυντη συμφωνία με τα Σκόπια, όταν εν μία νυκτί πρόσφερε δώρο στους Σκοπιανούς την ταυτότητα των “Μακεδόνων” και την “μακεδονική” γλώσσα».

Loading