Χρηστίδης για εκλογές: «Δεν υπάρχει κανένα ντέρμπι, το ματς έχει κριθεί»

«Δεν υπάρχει κανένα ντέρμπι, το ματς έχει κριθεί υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και στη Νέα Δημοκρατία όσο και αν επιχειρήσουν, όπως επιχείρησαν, να στήσουν ψευτοδημοσκοπήσεις οι οποίες θα δείχνουν ότι υπάρχει εκκρεμότητα», υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑLPHA 9,89» ο κ. Χρηστίδης πρόσθεσε ότι «το Κίνημα Αλλαγής σε αντίθεση με αυτά που έλεγαν διάφοροι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που εισηγήθηκαν και τη στρατηγική στον κ. Τσίπρα και τον οδήγησαν εκεί που τον οδήγησαν, έχει αυξήσει τα ποσοστά του έχει φτάσει στο 7,7% αποτελώντας την τρίτη δύναμη στη χώρα. Αυτό είναι η βάση εκκίνησης για τις εθνικές εκλογές που έχουμε μπροστά μας».

Ανέφερε ότι γνωρίζει που να πάει και ποιους θέλει να στηρίξει και για αυτό ακριβώς όλο το επόμενο διάστημα η Φώφη Γεννηματά θα είναι δίπλα στον κόσμο της εργασίας, τη νέα γενιά, σε κάθε γειτονιά.

«Είναι σημαντικό να μας κρίνουν οι πολίτες»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ που πρόκειται να είναι υποψήφιος στη Δυτική Αθήνα τόνισε πως τα ψηφοδέλτια του κόμματος θα ανακοινωθούν την επόμενη Τετάρτη και θα υπάρξουν πάρα πολλοί νέοι άνθρωποι οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν στις εθνικές εκλογές που έρχονται στις τοπικές τους κοινωνίες.

«Είναι πολύ σημαντικό οι πολίτες να μας κρίνουν όλους. Αυτούς που μόλις τους έπιασαν να βάζουν συγγενείς τους στη Βουλή χρησιμοποιώντας «διασυνδέσεις», τους ακούσαμε να ζητάνε συγνώμη όχι από τα νέα παιδιά τα οποία προσβάλλουν, όχι από τους γονείς που έχουν την αγωνία τους για αυτά τα νέα παιδιά, αλλά από το κόμμα τους. Αυτή δεν είναι μια συμπεριφορά που μπορεί να εκτιμηθεί από τους Έλληνες πολίτες. Τα πράγματα στη ζωή δεν έχουν να κάνουν μόνο με το νόμιμο έχουν να κάνουν και με το ηθικό».

 

Loading