Χαρακόπουλος: «Καμία ψήφος χαμένη»

«Στις 7 Ιουλίου οι πολίτες, ανεξάρτητα από το τι είχαν ψηφίσει κατά το παρελθόν, μπορούν με το χέρι στην καρδιά να εμπιστευτούν την Νέα Δημοκρατία, για να αναλάβει τα ηνία της χώρας.

Τους καλούμε να μας επιλέξουν όχι με βάση παχιές και απατηλές υποσχέσεις ούτε με τεχνητούς διχασμούς, που ζήσαμε στο  παρελθόν και πληρώσαμε πολύ ακριβά ως κοινωνία. Ζητάμε τη ψήφο των Ελλήνων ως συγκατάθεση στο προγραμματικό μας λόγο, στις συγκεκριμένες και σαφείς θέσεις μας για το αύριο της πατρίδας».

Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τις επισκέψεις του σε Άγιο Γεώργιο, Κυπάρισο, Ζάππειο, Νέα Λευκή και Νίκαια.

Ο Θεσσαλός πολιτικός σημείωσε ότι «με τρίπτυχο της διακυβέρνησής μας την ισχυρότερη ανάπτυξη της οικονομίας, τις περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες δουλειές και την μεγαλύτερη ασφάλεια για όλους, φιλοδοξούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η χώρα διαθέτει και τις δυνατότητες και τους ανθρώπους για να κάνει το άλμα στο μέλλον. Προϋπόθεση γι’ αυτό είναι στις 7 Ιουλίου να μην υπάρξει καμία χαμένη ψήφος και οι κάλπες να αναδείξουν μια πανίσχυρη και αυτοδύναμη ΝΔ».

Loading