Π. Λαφαζάνης: «Το 2019 να μας βρει ενωμένους στους δρόμους»

Το δικό του πρωτοχρονιάτικο μήνυμα θέλησε να στείλει ο γενικός γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι από το νέο έτος οι Έλληνες πρέπει να ετοιμάσουν τα δικά τους «κίτρινα γιλέκα» ακολουθώντας το παράδειγμα των Γάλλων.

«Ο καινούργιος χρόνος μπορεί να γίνει καλύτερος μόνο αν έρθει στο προσκήνιο ο ελληνικός λαός» τονίζει αρχικά ο επικεφαλής της ΛΑΕ και προσθέτει πως πρέπει «να αφήσουμε τους καναπέδες μας και να ακολουθήσουμε τις επιλογές των Γάλλων πολιτών με τα «κίτρινα γιλέκα».

Επίσης εύχεται σε όλον τον ελληνικό λαό υγεία, δύναμη και πρόοδο για τον καινούργιο χρόνο συμπληρώνοντας πως «καλή χρονιά δεν πρόκειται να υπάρξει για την πατρίδα μας όσο στην εξουσία θα βρίσκεται η σημερινή μεταλλαγμένη κυβέρνηση και όσο στην πολιτική ζωή κυριαρχούν τα παραδομένα κατεστημένα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, οι ενδιάμεσοι δορυφόροι τους και οι γνωστές ακροδεξιές αποφύσεις του συστήματος».

Και καταλήγει πως «προϋπόθεση για καλή χρονιά είναι να ξεκινήσει μια βαθιά δημοκρατική ανατροπή στη χώρα. Ο καινούργιος χρόνος μπορεί να γίνει καλύτερος μόνο αν έρθει στο προσκήνιο ο ελληνικός λαός. Αν αφήσουμε τους καναπέδες μας και ακολουθήσουμε τις επιλογές των Γάλλων πολιτών με τα «κίτρινα γιλέκα» και βγούμε ενωμένοι στους δρόμους. Μπροστά στον καινούργιο χρόνο οι Έλληνες να γυρίσουν την πλάτη στις παρακμιακές κοκορομαχίες ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και να ετοιμάσει τα δικά του νικηφόρα και ελπιδοφόρα ελληνικά χρωματιστά γιλέκα για την πατρίδα μας, για την δημοκρατία, για ανθρώπινη και αξιοπρεπή ζωή, για την εθνική και κοινωνική απελευθέρωση».

Loading