Πολάκης εναντίον ΜΜΕ: Χρειάζεστε ψυχιατρική στήριξη, θα σας περιθάλψουμε τζάμπα

Επίθεση για ακόμη μία φορά κατά των Μέσων Ενημέρωσης εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Σε ανάρτησή του στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αποκαλεί «παπαγαλάκια» τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο κάλυψαν τα όσα διαδραματίστηκαν στη Βουλή της ημέρα της συνεδρίασης για την υπόθεση Novartis.

«Όλα τα ταϊσμένα από ΚΕΕΛΠΝΟ νοβαρτις και αλλες φαρμακευτικές παπαγαλάκια σε συγχορδία σημερα για να καλύψουν την τεράστια ήττα που υπέστη χθες η πολιτική διαπλοκή των Σαμαροβενιζελων και των αδωνοστουρναραιων !!!!!», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

“Ολα τα ταϊσμένα απο ΚΕΕΛΠΝΟ νοβαρτις και αλλες φαρμακευτικές παπαγαλάκια σε συγχορδία σημερα για να καλύψουν την τεράστια ήττα που υπέστη χθες η πολιτική διαπλοκή των Σαμαροβενιζελων και των αδωνοστουρναραιων !!!!!
-Αντί για το δάκρυ του Πικραμμενου ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΦΡΟΥΖΗΣ ;;;
-Αντι για το ψεύτικο κλάμα του Αδωνι για την τετράχρονη ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ “Harvard Projekt ” ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΤΟ ΕΞΕΤΕΛΕΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ;;;
-Αντι για το εμφυλιοπολεμικό κήρυγμα του Σαμαρα ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ;
-Αντί για τις βρισιές του Λοβερδου ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ;;;;
-Αντί για τη συγγνώμη του Στουρναρα στη σύζυγο του ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕ 500.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ e-health ΤΟΥ 2014 ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΔΩΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ;;;;

Εχει πέσει πείνα στα αφεντικά σας το ξέρουμε ,αλλα τόσο ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ που σας εχει πιάσει εναντιον μας μαλλον σας χρειαζεται Ψυχιατρικη στήριξη .Μην σας νοιάζει ,παρα το οτι δεν μπορειτε να φέρετε τα καβατζωμενα μαύρα απο εκει που ταχετε κρύψει Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ !!!!”

Loading