Ο Φαήλος Κρανιδιώτης στο πλευρό του Μίκη Θεοδωράκη

Παρά τις σημαντικές ιδεολογικές διαφορές του με τον Μίκη Θεοδωράκη, ο Φαήλος Κρανιδιώτης εξέφρασε τη στήριξή του στον Μίκη Θεοδωράκη, μετά την επίθεση που δέχτηκε ο μουσικοσυνθέτης από αντεξουσιαστές.

«Το παρακράτος της μηδενιστικής αλητείας επιτέθηκε στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη. Την πολιτική ευθύνη για την επίθεση την έχει ο ψωραλέος Λόχος Προπαγάνδας της κυβέρνησης και των ιντελιγκέντσηδων, που επί ημέρες στοχοποιούν την συντριπτική πλειοψηφία του λαού μοιράζοντας ετικέτες για “ακροδεξιούς” και φασίστες», ανέφερε αρχικά η ανακοίνωση του προέδρου της Νέας Δεξιάς.

«Εθνικός θησαυρός»

«Εγώ, ένας ιδεολογικός αντίπαλος του Μίκη στις αντιλήψεις για το κοινωνικό καθεστώς, σας λέω πως όταν θα έχουν γίνει σκόνη τα κόκκαλα των παιδιών των τρισέγγονων των φασιστοειδών παρακρατικών αναρχικών, που έκαναν αυτό το έγκλημα, το πνευματικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη θα παραμένει εσαεί εθνικός θησαυρός», πρόσθεσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

«Να πλημμυρίσει η Αθήνα»

«Παλλαϊκή και υπερκομματική απάντηση όλων μας είναι αύριο να πλημμυρίσει η Αθήνα από τον ειρηνικό αλλά αποφασισμένο λαό. Τα τρωκτικά που ευθυγραμμίζονται με τους σωβινιστές παλιοναζί του VMRO είναι απλά δουλειά της Αστυνομίας. Δική μας δουλειά να ανακόψουμε την ενδοτική κατηφόρα και να προσφέρουμε στην ηγεσία το πιο δυνατό όπλο: την αδιάλλακτη βούληση του λαού μας να μην συμβιβαστεί με τον σκοπιανό σωβινισμό», καταλήγει ο κ. Κρανιδιώτης.

Loading