Ο Κώστας Καραμανλής ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη ψήφισε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του κόμματος Κώστας Καραμανλής.

Ο Κώστας Καραμανλής ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔΟ κ. Καραμανλής προσήλθε λίγο μετά τις 2 μ.μ. στο εκλογικό κέντρο που λειτουργεί στο κτήριο Αρχιτεκτονικού του Δήμου Θεσσαλονίκης (Αγγελάκη 13) και έξω από αυτό τον περίμεναν οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Έλενα Ράπτη, Σταύρος Καλαφάτης, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και πρόεδρος της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπή της ΝΔ Αντώνης Γυφτόπουλος, στελέχη, μέλη του κόμματος και της ΟΝΝΕΔ, που τον υποδέχτηκαν με θερμά χειροκροτήματα. Αρκετοί έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν, έκανε χειραψία με τους περισσότερους και αντάλλαξε κουβέντες μέχρι που έφτασε στην κάλπη, όπου ψήφισε αφού χαιρέτισε τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών.

Θερμή κι ενθουσιώδη υποδοχή τού επιφύλαξαν και κατά την προσέλευσή του, νωρίτερα, στο Βασιλικό Θέατρο, στην εκδήλωση με τίτλο «Πόντος παντού», που οργάνωσε ο βουλευτής β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης προς τιμήν του Έλληνα Πόντιου κοσμοναύτη Θεόδωρου Γιουρτσίχιν-Γραμματικόπουλου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading