Ξενογιαννακοπούλου: Άδικα στοχοποιήθηκε ο Πολάκης

Την άποψή της ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης «στοχοποιήθηκε άδικα για ένα νόμιμο δάνειο» εξέφρασε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Για το θέμα της τηλεφωνικής επικοινωνίας του κ. Πολάκη με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, κ. Στουρνάρα, η κ. Ξενογιαννακοπούλου μιλώντας στο Open σημείωσε ότι «γίνεται τόση φασαρία περί θεσμικής εκτροπής, ενώ υπάρχουν στελέχη της Ν.Δ., τα οποία κατηγορούν από το πρωί έως το βράδυ λειτουργούς της Δικαιοσύνης».

Σύμφωνα με την εκτίμησή της, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας «στοχοποιήθηκε άδικα για ένα νόμιμο δάνειο».

Αναφορικά με την προσχώρηση στην κυβέρνηση των Θάνου Μωραΐτη και Άγγελου Τόλκα, η κ. Ξενογιαννακοπούλου απορρίπτοντας τις κατηγορίες περί συναλλαγής, υποστήριξε ότι «όταν το ΚΙΝΑΛ μετατοπίζεται συνεχώς κεντροδεξιά είναι φυσικό να υπάρχουν δυνάμεις, οι οποίες αποχωρούν γιατί νιώθουν ότι δεν εκφράζονται από τον συγκεκριμένο πολιτικό φορέα».

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά για τις μεταγραφές. Δεν μπορεί να βλέπουμε άλλους βουλευτές από την Ένωση Κεντρώων και από το Ποτάμι να πηγαίνουν στο ΚΙΝΑΛ και εκεί να μην υπάρχει πρόβλημα και να είναι διεύρυνση του ΚΙΝΑΛ, και αντίθετα να υπάρχει πρόβλημα επειδή διαφωνούν κάποια στελέχη με τη γραμμή του κόμματος».

 

Loading