ΝΔ: «Το Εξοικονομώ ΙΙ εξελίσσεται σε φαρσοκωμωδία»

Δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση ασκεί (και) η ΝΔ, μετά τις μεγάλες δυσλειτουργίες που εξακολουθεί να παρουσιάζει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το «Εξοικονομώ ΙΙ».

Μάλιστα, ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Σκρέκας, κάνει λόγο για «φαρσοκωμωδία» και κατηγορεί την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ πως είναι «ικανή μόνο να εγκαινιάζει τα έργα των προηγούμενων Κυβερνήσεων».

Η δήλωση που έκανε ο τομεάρχης της ΝΔ για το “Εξοικονομώ ΙΙ”:

«Σε φαρσοκωμωδία εξελίσσεται το ‘Εξοικονομώ ΙΙ’. Για πολλοστή φορά επιβεβαιώνεται η παροιμιώδης ανικανότητα της Κυβέρνησης να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της.

Ύστερα από τρία χρόνια αναμονής, τρεις αναβολές, την αλλαγή του τρόπου υποβολής των αιτήσεων, τη δημόσια συγγνώμη του Υπουργού αλλά και τις διαβεβαιώσεις ότι όλα τα τεχνικά προβλήματα έχουν, τάχα, επιλυθεί, τελικά σήμερα το πληροφοριακό σύστημα του προγράμματος ‘εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ’ κατέρρευσε και πάλι.

Η νέα αυτή αποτυχία δεν μας εκπλήσσει, δυστυχώς, καθόλου. Είναι απολύτως αναμενόμενη από μια Κυβέρνηση που είναι ικανή μόνο να εγκαινιάζει τα έργα των προηγούμενων Κυβερνήσεων».

Loading