ΝΔ: «Οι μπαχαλάκηδες κουρελιάζουν κάθε έννοια έννομης τάξης»

«Η αγαπημένη κυβερνητική “συλλογικότητα” συνεχίζει ακάθεκτη τη δράση της, χτυπώντας ανεξέλεγκτα ιδιωτικές επιχειρήσεις και διπλωματικές αντιπροσωπείες» επισημαίνει η ΝΔ, με αφορμή τη σημερινή, νέα παρέμβαση του Ρουβίκωνα, αλλά και τη χθεσινή σε μεγάλο εμπορικό κατάστημα.

Όπως σημειώνει ο τομεάρχης Προστασίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά την επίθεση με βαριοπούλες στο πολυκατάστημα «από καθαρή τύχη δεν είχαμε θύματα μεταξύ του προσωπικού ασφαλείας. Οι μπαχαλάκηδες, απτόητοι λόγω της κυβερνητικής αφασίας, “επισκέφθηκαν” και την πρεσβεία της Ελβετίας, στο κέντρο της Αθήνας, όπου απείλησαν τον φύλακα».

«Αναζητούν τη διεύθυνση του Ρουβίκωνα»

Ο κ. Χαρακόπουλος υποστηρίζει ότι «το υπουργικό δίδυμο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ακόμη… αναζητά τη διεύθυνση του Ρουβίκωνα. Μέχρι να τη βρει, τα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης συνεχίζουν με την άνεσή τους να κουρελιάζουν κάθε έννοια έννομης τάξης, εξευτελίζοντας τον κρατικό μηχανισμό και αμαυρώνοντας την εικόνα της χώρας διεθνώς».

Η ΝΔ θεωρεί πως «είναι, πλέον, εμφανές ότι μέλημα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι η διατήρηση καλών σχέσεων με κάθε ομάδα που κινείται και δρα στο περιθώριο» και δηλώνει πως «σε κάθε περίπτωση, τα έργα και οι ημέρες τους πολύ σύντομα λαμβάνουν τέλος», καθώς «η Νέα Δημοκρατία θα αποκαταστήσει την τάξη και θα εξαλείψει κάθε νησίδα ανομίας».

Δείτε επίσης: Εισαγγελέας για τις καταγγελίες του Τσουκάτου!

Loading