ΝΔ: «Θρίαμβος της αναξιοκρατίας στις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ.»

Τις κρίσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας σχολιάζει η ΝΔ, μέσω του αρμόδιου τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Μάξιμου Χαρακόπουλου.

Όπως υποστηρίζει, «η κυβέρνηση, χωρίς ίχνος ηθικών αναστολών, προχώρησε στην καρατόμηση άξιων αξιωματικών, με αποδεδειγμένο ήθος, υψηλό επαγγελματισμό και συνέπεια. Αποστρατεύθηκαν διότι απλώς δεν ήταν αρεστοί.

Για μια ακόμη φορά, μετά και τις πρόσφατες έκτακτες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. και το Πυροσβεστικό Σώμα, γίναμε μάρτυρες του θριάμβου της αναξιοκρατίας και της μικροκομματικής μυωπίας που χαρακτηρίζει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

«Θυσιάστηκαν πολύτιμα στελέχη της ΕΛΑΣ»

Κατά το στέλεχος της ΝΔ, «στον βωμό των παρασκηνιακών σχεδιασμών της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, θυσιάστηκαν πολύτιμα στελέχη της ΕΛΑΣ, σε μια περίοδο που η χώρα αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις στο πεδίο της εγκληματικότητας.

Ευτυχώς, για την ελληνική κοινωνία, αυτές είναι οι τελευταίες πράξεις μιας κυβέρνησης που κλείνει τον κύκλο της, καθώς σύντομα οι πολίτες θα δώσουν την απάντησή τους στις κάλπες».

Δείτε επίσης: Πίνακες και στοιχεία για το επίδομα ενοικίου

Loading