Μητσοτάκης: «Τα φαινόμενα ανομίας, θα σταματήσουν»

Τα εμπορικά καταστήματα της οδού Ερμού, επισκέφθηκε σήμερα (1/3), ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για τους βανδαλισμούς που υπέστησαν από επιδρομή των λεγόμενων γνωστών – αγνώστων.

Μάλιστα στο περιθώριο της επίσκεψης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισε μεταξύ άλλων στην δήλωσή του, ότι τα φαινόμενα ανομίας θα τελειώσουν και οι Έλληνες πολίτες θα αισθανθούν και πάλι ασφαλείς».

Αναλυτικά η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει ως εξής:

«Εδώ, στο κέντρο της Αθήνας, στην Ερμού, οι γνωστοί άγνωστοι ήρθαν, έσπασαν, βανδάλισαν και έφυγαν ανενόχλητοι. Το έχουν ξανακάνει πολλές φορές και απειλούν ότι θα το ξανακάνουν και πάλι στο μέλλον.

Όλα αυτά συμβαίνουν με την αποκλειστική ευθύνη μίας Κυβέρνησης η οποία ανέχεται τα φαινόμενα ανομίας και ανέχεται να απειλούνται ζωές και περιουσίες Ελλήνων πολιτών.

Θέλω, για άλλη μια φορά, να διαβεβαιώσω ότι όλα αυτά τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Ο νόμος και η τάξη θα επανέλθουν και οι Έλληνες πολίτες -όπου και αν βρίσκονται- θα αισθάνονται,  και πάλι, ασφαλείς».

Loading