Κυρ. Μητσοτάκης: «Οι πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες»

Μήνυμα συμμετοχής των ψηφοφόρων στις εν εξελίξει αυτοδιοικητικές εκλογές έστειλε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Καλώ τους πολίτες να προσέλθουν για να εκλέξουν δημάρχους και περιφερειάρχες. Να συμμετάσχουν στη γιορτή της δημοκρατίας, ιδίως στις περιοχές όπου έχει στηθεί μία κάλπη. Καλή ψήφο σε όλους και σε όλες» τόνισε, χαρακτηριστικά.

Το πρωί της Κυριακής, ο κ. Μητσοτάκης έδωσε το «παρών» στον Ιερό Ναο Ζωοδόχου Πηγής Καλογρέζας, όπου συλλειτούργησαν  ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Γαβριήλ, και ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ συγκινημένος που υποδεχόμαστε σήμερα στη Νέα Ιωνία τον νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο. Είναι ένας άξιος Ιεράρχης, ο οποίος αναλαμβάνει την Αρχιεπισκοπή Αμερικής σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία» δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Οι ελπίδες και η αγάπη όλων μας τον συνοδεύουν στο δύσκολο έργο το οποίο αναλαμβάνει: να διακονήσει την Αρχιεπισκοπή Αμερικής και με αυτόν τον τρόπο να επιβεβαιώσει την ενότητα της Εκκλησίας».

 

Loading