Κεφαλογιάννη: «Η ΝΔ θα υποστηρίξει τον ΠΑΟΚ να φτιάξει νέο γήπεδο»

Με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή συναντήθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη το μεσημέρι της Πέμπτης στο γήπεδο της Τούμπας.

Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε και με άλλα μέλη του συλλόγου, όπου ενημερώθηκε αναλυτικά για το θέμα του νέου γηπέδου και της παραχώρησης των 21 στρεμμάτων από το ΤΕΘΑ.

Η υποστήριξη της ΝΔ για το γήπεδο του Δικεφάλου

Μετά το τέλος της συνάντησης, η αρμόδια για θέματα αθλητισμού και πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε τη θέση του κόμματός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να στηρίξει και αυτή από τη μεριά της την κατασκευή νέου γηπέδου στην περιοχή της Τούμπας.

«Είχα μια εποικοδομητική συνάντηση με τον πρόεδρο και τα στελέχη του Συλλόγου. Πρόκειται για ένα αναγκαίο έργο. Η κυβέρνηση πρέπει να αφήσει την ασάφεια και να προχωρήσει σε πράξεις. Η Πολιτεία δεν χαρίζει, αλλά οφείλει να στηρίζει, όταν μπορεί και πρέπει. Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την προσπάθεια αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των γηπέδων όλων των ομάδων και βεβαίως την κατασκευή ενός γηπέδου ευρωπαϊκών προδιαγραφών ιστορικού σωματείο, όπως αυτό του ΠΑΟΚ.

«Πρέπει να αποκτήσει νέο γήπεδο»

Είναι προς όφελος όλων και ιδιαίτερα των πολιτών της Θεσσαλονίκης. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποκτήσει νέο γήπεδο και πρέπει να έχει τη στήριξη της Πολιτείας», υποστήριξε η κ. Κεφαλογιάννη, η οποία πάντως απέφυγε να τοποθετηθεί αναφορικά με τις σχέσεις του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας, Ιβάν Σαββίδη.

«Δεν έχω πλήρη εικόνα, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη, οπότε ,μπορείτε να ρωτήσετε τον ίδιο», τόνισε.

 

Loading