Καμμένος: «Ο Πάνος δεν εννοεί ό,τι λέει»

Στο στόχαστρο του Δημήτρη Καμμένου βρέθηκε για ακόμη μία φορά ο συνεπώνυμός του, Πάνος αλλά και οι ΑΝΕΛ.

Ο πρώην βουλευτής του κόμματος και νυν ανεξάρτητος μίλησε στον ΣΚΑΪ για το μακεδονικό ζήτημα και για το αν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μπορεί και θέλει να ρίξει την Κυβέρνηση.

«Οι ΑΝΕΛ έπρεπε εξ αρχής να φύγουν από την Κυβέρνηση για να σώσουν τη Μακεδονία και να αναλάβει την ευθύνη ο Τσίπρας. Τώρα είναι αργά, τους έχω πει νονούς, μετά τα βαφτίσια το κλάμα τελείωσε. Το έδωσες το όνομα, τώρα να μην κλαίμε».

Μπορεί ωστόσο ο Πάνος Καμμένος να ρίξει την Κυβέρνηση, ειδικά μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον αμερικανό αντιπρόεδρο Πενς.

«Θα μπορούσε να πει ο Πάνος μετά το τηλεφώνημα του Πενς  «συγγνώμη εγώ έχω άλλη άποψη και θα ρίξω την κυβέρνηση; Δεν εννοεί ό,τι λέει. Προσπαθούν απλά να κερδίσουν χρόνο» επισήμανε.

«Το Σκοπιανό πουλήθηκε»

Ο Δημήτρης Καμμένος αναφέρθηκε εν συνεχεία και εκτενώς στους ΑΝΕΛ και στην κατάσταση που βρίσκονται.

«Το κόμμα έχει διαλυθεί, δεν υπάρχει καν απλά προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο. Πουλήθηκε το Σκοπιανό. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πιο πολλοί υπουργοί των ΑΝΕΛ τείνουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Στους ΑΝΕΛ έχουν γίνει όλοι Συριζαίοι, δεν μπορούν να διαφωνήσουν».

Τέλος σχετικά με τον Ζόραν Ζάεφ και τι του πρόσφερε η συμφωνία των Πρεσπών τόνισε:

«Θα λάβει 30 δισεκ. ευρώ, τρία ΑΕΠ, σα να έπαιρνε αναλογικά η Ελλάδα 1 τρισεκ. ευρώ σε έργα και επενδύσεις. «Έχουν κάθε κίνητρο να κρατήσουν τη χώρα τους και να πάρουν τα χρήματα και να μπουν στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ».

 

Loading