Καμμένος για Κουντουρά: «Πληρώνει για την πρωτιά στις δημοσκοπήσεις»

Δεν έχουν τέλος οι κόντρες ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και την Έλενα Κουντουρά, με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να κατηγορεί την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι πλήρωσε με κονδύλια του υπουργείου Τουρισμού, για να εμφανίζεται ως πρώτη στις δημοσκοπήσεις!

Ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (10.05.2019) στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ κατήγγειλε ότι η Έλενα Κουντουρά χρησιμοποίησε χρήματα του υπουργείου Τουρισμού για να πληρώσει εταιρίες δημοσκοπήσεων ώστε να την εμφανίζουν πρώτη στις προτιμήσεις ενόψει ευρωεκλογών. Και πράγματι, στην τελευταία δημοσκόπηση της MRB η υπουργός Τουρισμού έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων για την ευρωβουλή!

«Θα βγάλω τα στοιχεία την άλλη εβδομάδα»

«Πλήρωνε τις εταιρίες δημοσκοπήσεων ως υπουργός Τουρισμού, 30αρια και 40αρια, με κονδύλια του υπουργείου. Θα τη δείτε πρώτη σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Αλίμονο, αν πληρώνεις 30αρια και 40αρια στις εταιρίες δημοσκοπήσεων…» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας πως τα στοιχεία που διαθέτει «θα τα βγάλω την άλλη εβδομάδα».

Παραδέχτηκε μάλιστα ότι και ο ίδιος έχει πληρώσει εταιρία δημοσκοπήσεων, 5.000 ευρώ. «Πλήρωσα μια φορά, με έβγαλε πρώτο και βγήκα έβδομος», είπε, προσθέτοντας πως αυτό έγινε νόμιμα.

«Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση»

Επανέλαβε ότι απόψε δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ενώ μιλώντας για τον Παύλο Πολάκη είπε πως τον αγαπάει και τον εκτιμάει αλλά τα λεγόμενά του και τα όσα γράφει στο Facebook είναι «πολύ πάνω από το politically correct». Σχολιάζοντας τη σφοδρότατη σύγκρουση, την περασμένη Τετάρτη, ανάμεσα σε Τσίπρα και Μητσοτάκη στη Βουλή, είπε πως η αντιπαράθεση γίνεται γιατί «κανείς δεν θέλει να μιλήσει για τις ευρωεκλογές. Πρόσθεσε δε ότι «το κότερο έβλαψε τον Τσίπρα».

Δείτε παρακάτω το βίντεο, το επίμαχο σημείο είναι στο 14.55 λεπτό:

Loading