Θεοδωράκης: «Ούτε ένα μυστικό ραντεβού με τον Τσίπρα»

Ο Σταύρος Θεοδωράκης διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρξαν «μυστικές επαφές» και «μυστικές συμφωνίες» με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Στα χρόνια που ήμουν στη Βουλή δεν υπήρξε ούτε ένα ιδιωτικό και μυστικό ραντεβού με τον κ. Τσίπρα. Οι συναντήσεις μας ήταν πάντα δημόσιες και θεσμικές. Όπως δημόσιες ήταν και οι απαντήσεις μου στις προσκλήσεις πολλών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, εκείνη ειδικά την εποχή, “να συνεργασθούμε τώρα που τέλειωσαν τα μνημόνια”», δήλωσε σχετικά ο κ. Θεοδωράκης, απαντώντας στα δημοσιεύματα που αναφέρονται στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι είχαν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ τους.

«Ας μην προσπαθούν λοιπόν κάποιοι να ξαναγράψουν την πρόσφατη πολιτική ιστορία. Άλλοι για να δικαιολογήσουν τα πολιτικά τους εγκλήματα και άλλοι για να επιβεβαιώσουν τα μυθεύματα που τους κρατούν ζωντανούς στα social media», ανέφερε στη συνέχει ο επικεφαλής του Ποταμιού και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς, κάποιοι αδυνατούν να κατανοήσουν ότι υπάρχει και άλλη πολιτική πέραν αυτής των παζαριών, του παρασκηνίου, του “δώσε-πάρε”. Κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Ακούν “διαύλους επικοινωνίας” και σκέφτονται “καρέκλες εξουσίας”. Και αυτή, η άλλη πολιτική, είναι η πολιτική του Ποταμιού και των στελεχών του που δεν βρήκαν και δεν θα βρουν καταφύγιο σε θώκους, θέσεις και λίστες, αριστερά και δεξιά».

Loading