Η Μ. Πατούλη αποσύρει την υποψηφιότητά της για το δήμο Αμαρουσίου!

Η ανακοίνωση υποψηφιότητας της Μαρίνας Πατούλη της για τον Δήμο Αμαρουσίου είχε προκαλέσει πολιτικό σεισμό, ωστόσο η ίδια επέλεξε την σημερινή ημέρα να ανακοινώσει ότι κάνει πίσω!

Η Μαρίνα Πατούλη με μια λιτή δήλωση ανακοινώνει ότι αποσύρει την υποψηφιότητά της για τη δημαρχία του Αμαρουσίου! Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης τονίζει ότι δεν θα είναι υποψήφια προκειμένου να συμβάλει στην ενότητα που με τη σειρά της θα διασφαλίσει «τη συνέχεια του σπουδαίου έργου του δημάρχου Αμαρουσίου και συζύγου της Γιώργου Πατούλη.

«Με αυτά τα κριτήρια δεν θα είμαι υποψήφια»

Η ανακοίνωση της Μαρίνας Πατούλη έχει ως εξής: «Σε όλη μου τη διαδρομή είχα τρεις βασικές προτεραιότητες: Το καλό της πόλης μας, τη στήριξη της οικογένειάς μου και την ενότητα της παράταξης από την οποία προέρχομαι.

Με τα κριτήρια αυτά, δηλώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Αμαρουσίου και προτίθεμαι να συμβάλω ενωτικά στο να διασφαλιστεί η συνέχεια στο σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει ο Γιώργος Πατούλης στο Μαρούσι. Σε αυτή την κρίσιμη πολιτική συγκυρία, ελπίζω να δείξουν όλοι την ίδια ενωτική διάθεση».

Δείτε επίσης: Φιάσκο η έρευνα – Άδειο το σπίτι του Ν. Μανιαδάκη

Loading