Επίθεση στην Κατερίνα Μάρκου από το Ποτάμι

Μόνο… ελαφρά τη καρδία δεν πήραν στο Ποτάμι Θεσσαλονίκης τη «μεταγραφή» που πήρε η Κατερίνα Μάρκου στη Νέα Δημοκρατία. Η μέχρι πρότινος ανεξάρτητη βουλευτής ανακοίνωσε την Τρίτη (27/2) την ένταξή της στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προηγούμενου πολιτικού «σπιτιού» της.

«Να σιγουρέψει τη θεσούλα…»

Σε ανάρτησή του στο Facebook, το Ποτάμι Θεσσαλονίκης κατηγορεί την Κατερίνα Μάρκου ότι προσχώρησε στη ΝΔ για να «σιγουρέψει τη θεσούλα της», ενώ από την κριτική του δε γλιτώνει ούτε η Νέα Δημοκρατία:

«Ο αμοραλισμός οδηγεί στη διαφθορά.

Η κοινωνία δεν έχει εμπιστοσύνη στους πολιτικούς, γιατί πιστεύει ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα τους. Γι’ αυτό κάνουν ρουσφέτια, γι ‘ αυτό διαπλέκονται και γι ‘αυτό πουλάνε ακόμη και τους ανθρώπους που τους ψήφισαν.

Και μεταγράφονται αν χρειαστεί σε ένα μεγαλύτερο κόμμα για να σιγουρέψουν τη θεσούλα τους. Η ευθύνη δεν βαραίνει μόνο τον βουλευτή που αλλάζει κόμμα μεσούσης της κοινοβουλευτικής περιόδου, αλλά και τα κόμματα που δέχονται – και πολλές φορές πιέζουν – για τέτοιες προσχωρήσεις.

Εύγε λοιπόν στην κυρία Μάρκου, εύγε και στην σύγχρονη ευρωπαϊκή ΝΔ».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση από το Ποτάμι Θεσσαλονίκης:

Loading