Επίθεση ΝΔ για το βίντεο απ’τον Κορυδαλλό που καταγράφει δολοφονία κρατουμένου

Επίθεση κατά της κυβέρνησης για την κατάσταση που επικρατεί στον Κορυδαλλό εξαπέλυσε η ΝΔ.

Σε δήλωση του αναπληρωτή τομεάρχη Δικαιοσύνης Κώστα Καραγκούνη αναφορικά με τη δολοφονία κρατουμένου τονίζει πως «οι εικόνες της στυγνής δολοφονίας στις φυλακές Κορυδαλλού είναι σοκαριστικές. Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται πλέον φυσιολογικό οι κρατούμενοι όχι μόνο να διοργανώνουν πάρτυ, αλλά και να σκοτώνονται μεταξύ τους. Ντροπή» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Το Υπ. Δικαιοσύνης για το βίντεο από τον Κορυδαλλό

Το υπουργείο Δικαιοσύνης σε ανακοίνωσή του για το σημερινό «βίντεο από τον Κορυδαλλό» όπου καταγράφεται η δολοφονία Αλβανού κρατούμενου σημειώνει ότι το περιστατικό αφορά στα γεγονότα της 14ης Ιανουαρίου που ήδη διερευνώνται από ειδικό Εφέτη Ανακριτή και αποτελεί στοιχείο της σχετικής δικογραφίας.

Ακόμη, αναφέρει: «Σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι γνωστό ότι για πρώτη φορά τόσο η Δικαιοσύνη όσο και η κυβέρνηση κινήθηκαν με αποφασιστικότητα και ταχύτητα σε ένα θέμα που κανείς δεν τολμούσε να αγγίξει για χρόνια: την καταπολέμηση της μαφίας των φυλακών.

Το αποτέλεσμα ήταν η αποκάλυψη ενός τεράστιου εγκληματικού κυκλώματος με το οποίο ουδείς τόλμησε να συγκρουστεί εκτός από τη σημερινή κυβέρνηση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading