Επίθεση ΑΝΕΛ σε Μητσοτάκη: «Βάφτισε τις απολύσεις… μετακινήσεις»

Έντονη κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη ασκούν οι ΑΝΕΛ, μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Με δήλωση της εκπροσώπου του κόμματος, Μανταλένας Παπαδοπούλου, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατηγορούν τον επικεφαλής της ΝΔ ότι «προσπάθησε να κρυφτεί στα κρίσιμα ερωτήματα για τις απολύσεις στο δημόσιο και το ζήτημα των Σκοπίων» και πως «βάφτισε μετακινήσεις υπαλλήλων τις απολύσεις».

Αναλυτικά η δήλωση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ για τον Κ. Μητσοτάκη:

«Πολύ κακό για το τίποτα! Η χιλιοπαιγμένη κασέτα του κ. Μητσοτάκη για μείωση του δημοσίου και μειώσεις φόρων δεν άντεξε για πολύ.

Όσο κι αν ο κ. Μητσοτάκης προσπάθησε πολύ να κρυφτεί στα κρίσιμα ερωτήματα που του τέθηκαν, όπως για τις απολύσεις στο δημόσιο και το ζήτημα των Σκοπίων, δεν τα κατάφερε.

Τις απολύσεις που θέλει να κάνει, τις βάφτισε… μετακινήσεις υπαλλήλων! Είναι αμφίβολο αν τον πίστεψε κανείς.

Είναι θλιβερό επίσης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δηλώνει δημόσια ότι είναι ανέφικτο η ονομασία του γειτονικού κράτους να μην περιλαμβάνει τον όρο “Μακεδονία”! Ως εκ τούτου, εύλογα προκύπτει το ερώτημα, τι ακριβώς θα διαπραγματευόταν ο κ. Μητσοτάκης στην υποθετική περίπτωση που καλούνταν να διαχειριστεί αυτό το θέμα;

Και εξίσου εύλογα αναρωτιούνται οι Έλληνες πολίτες, ανεξαρτήτως ιδεολογικού φάσματος, εάν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προεξοφλεί δημόσια το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων για ένα λεπτό εθνικό θέμα, τότε ποιος είναι ο λόγος να γίνεται διαπραγμάτευση;».

Loading