Διαμαρτυρία Δ. Καμμένου σε Βούτση για την Επιτροπή

Επιστολή διαμαρτυρίας στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, έστειλε ο Δημήτρης Καμμένος. Σε αυτήν, διαμαρτύρεται για την τοποθέτηση του Σπύρου Δανέλλη στην Επιτροπή Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας της Βουλής, χωρίς να ερωτηθούν προηγουμένως οι υπόλοιποι ανεξάρτητοι βουλευτές.

Στην επιστολή του στον Ν. Βούτση ο Δ. Καμμένος αναφέρει τα εξής:

«Κατόπιν πληροφόρησης μου γνωστοποιήθηκε ότι πρόκειται να επεκταθεί η συμμετοχή των ανεξάρτητων βουλευτών στη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων κατά ένα πρόσωπο.

Να μην ληφθεί καμία αυθαίρετη απόφαση για την εκπροσώπηση αυτή προτού οι ανεξάρτητοι βουλευτές αποφασίσουμε με τον προβλεπόμενο σε αυτές τις περιπτώσεις, τρόπο για τον βουλευτή που θα συμμετάσχει στη συγκεκριμένη Επιτροπή.

Θα ενημερωθείτε σχετικά με έγγραφο που θα κατατεθεί από τον ανεξάρτητο βουλευτή, Ν. Νικολόπουλο στη Διάσκεψη των Προέδρων.

Θεωρώ απαράδεκτο, καθώς συνιστά προσβολή προς το πρόσωπό σας, ότι δήθεν αποφασίσατε, χωρίς να ερωτηθεί ουδείς εκ των ανεξαρτήτων βουλευτών, να ορίσετε τον ανεξάρτητο βουλευτή, Σπύρο Δανέλλη, ως νέο μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι με την τοποθέτηση του κ. Δανέλλη στην Επιτροπή ανατρέπεται η ισορροπία και αποκτά πλειοψηφία η πλευρά που συμφωνεί με τις Πρέσπες.

Loading