Αμυράς για Novartis: «Η κυβέρνηση οδηγεί την προανακριτική σε ευθανασία»

Καυστική δήλωση εξέδωσε ο Γιώργος Αμυράς από το Ποτάμι για το φιάσκο της επιτροπής για τη Novartis, δηλώνοντας πως «η κυβέρνηση οδηγεί την προανακριτική σε ευθανασία».

«Δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει ποσώς η γνώμη των δέκα πολιτικών προσώπων, για το εάν έχουμε αρμοδιότητα ή όχι» δήλωσε νωρίτερα ο βουλευτής του Ποταμιού, προσθέτοντας πως «εάν όντως η κυβέρνηση έδινε βάρος στη γνώμη των 10 πολιτικών προσώπων που έχει παραπέμψει, τότε δεν θα τους είχε παραπέμψει, διότι και οι 10 είπαν στην Ολομέλεια ότι δεν έχουν καμία σχέση με το σκάνδαλο».

«Δεν θα γίνουμε φόντο σε αυτό το φθηνό πολιτικό κόλπο»

Και συνέχισε: «Η κυβέρνηση οδηγεί σε ευθανασία αυτή την επιτροπή μέσω Θήβας. Εμείς αποχωρούμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουμε φόντο, ταπετσαρία σε αυτό το φτηνό πολιτικό κόλπο. Έως αυτή τη στιγμή δεν μας έχει πει η πλειοψηφία την άποψή της για το εάν έχει αρμοδιότητα ή όχι η επιτροπή. Είναι δυνατόν; Ακόμη δεν ξέρει; Δηλαδή, εάν απόψε πάρει ο Τσίπρας τηλέφωνο τον κ. Παρασκευόπουλο, τι θα του πει; πρώτα να ακούσω τους 10 δέκα και μετά θα σας απαντήσω;».

Loading