Ένωση Κεντρώων: Δεν κατεβαίνει ο Μεγαλομύστακας – Αποχωρεί ο Καρβούνης

Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων στις εθνικές εκλογές ο νυν βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Αναστάσιος Μεγαλομύστακας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων, η απόφασή του ήταν ειλημμένη πριν τις ευρωεκλογές.

«Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων και βουλευτής Σερρών κ. Αναστάσιος Μεγαλομύστακας δεν θα συμμετάσχει στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Η απόφαση αυτή ήταν ήδη ειλημμένη από τον ίδιο και γνωστοποιημένη σε μας αλλά αποφασίστηκε να ανακοινωθεί μετά τις Ευρωεκλογές προκειμένου να μην επηρεαστεί η εκλογική μάχη», αναφέρει σχετικά το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη και προσθέτει:

«Η προσφορά του και το κοινοβουλευτικό του έργο, για τα οποία και τον ευχαριστούμε, ήταν σημαντικά για την Ένωση Κεντρώων».

Αποχωρεί από την Ένωση Κεντρώων ο Καρβούνης

Εν τω μεταξύ, την αποχώρησή του από το κόμμα ανακοίνωσε ο υποψήφιος στις πρόσφατες ευρωεκλογές, οικονομολόγος – νομικός, Σταύρος Καρβούνης.

Η επιστολή του σε πολίτες και ΜΜΕ αναφέρει τα εξής:

«Ευχαριστώ όλες και όλους σας που με τιμήσατε με την ψήφο σας στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου. Η ψήφος σας και η δυνατή σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύξαμε, αφήνουν ένα ισχυρό αποτύπωμα και στέλνουν το σαφές μήνυμα ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να κατακτούμε όλο και περισσότερα σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι για τη χώρα.

Ευχαριστώ επίσης και τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, για τη συνεργασία μας. Όπως τον ενημέρωσα αποχωρώ από την Ένωση Κεντρώων.

Το μήνυμα των πολιτών για ισχυρή  διακυβέρνηση της χώρας, απαλλαγή από τις δουλείες του παρελθόντος και ανανέωση του πολιτικού προσωπικού, είναι συντριπτικό προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το μέλλον της πατρίδας και του έθνους είναι το μέλλον όλων μας».

Loading