Άνοδος 0,54% στο Χρηματιστήριο -Ελεγκτής στη Folli -Follie

«Ξεθωριάζει» προς το παρόν η χρηματιστηριακή κρίση που ξεκίνησε με την επίθεση του αμερικανικού Fund QCM εναντίον της Folli -Follie, καθώς η μετοχή της τελευταίας αντιδρά με άνοδο πάνω από 1,2%.

Ράλι για την ΙΝΤΡΑΛΟΤ

Η μετοχή της ΙΝΤΡΑΛΟΤ, από την άλλη, σημειώνει ράλι πάνω από 6,4%. Ειδικότερα, με ράλι ανακούφισης πάνω από 6% αντιδρά η μετοχή της ΙΝΤΡΑΛΟΤ στα 0,928 ευρώ, ύστερα από τις χθεσινές ανυπόστατες φήμες που διακίνησαν κάποιοι ότι το αμερικανικό fund QCM θα εκδώσει έκθεση και για την ΙΝΤΡΑΛΟΤ. Η μετοχή της ΙΝΤΡΑΛΟΤ μετά τις καταγγελίες της εταιρείας στην Κεφαλαιαγορά κινείται με άνοδο 6,14% στα 0,934 ευρώ.

Με άνοδο 0,68% αντιδρά και η μετοχή της μητρικής του Ομίλου Κόκκαλη, η ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ενώ η θυγατρική ΙΝΤΡΑΚΑΤ παραμένει αμετάβλητη στα 1,20 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του politik.gr στην ΙΝΤΡΑΛΟΤ από χθες έγιναν αγορές από fund -αλλά και αγορές ιδίων μετοχών ή από στελέχη.

Δυσαρέσκεια για ΕΚ και Folli -Follie

Eν τω μεταξύ δυσαρέσκεια υπάρχει μεταξύ των Ελλήνων θεσμικών  για τη στάση της διοίκησης της Folli -Follie- η οποία λείπει στο εξωτερικό -αλλά και για την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Η τελευταία δεν αντέδρασε άμεσα διακόπτοντας τις συναλλαγές την περασμένη Παρασκευή, επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο σε κερδοσκόπους να κινηθούν κατά το δοκούν- όπως συνέβη με την περίπτωση των μετοχών του Ομίλου Κόκκαλη.

Σήμερα ο ελεγκτής στη Folli -Follie

Η μετοχή της Folli -Follie έχει διακινήσει πάνω από 229 χιλ. και πριν από λίγο κινούνταν στα 8,65 ευρώ με άνοδο 1,17%. Η μεταβλητότητα της μετοχής είναι υψηλή ωστόσο οι αγορές ιδίων μετοχών θα συνεχιστούν. Εξάλλου σήμερα αναμένεται να διοριστεί ο ανεξάρτητος ελέγκτης ο οποίος θα ελέγξει τις λογιστικές καταστάσεις του 2017 προκειμένου να ελεγχθούν οι καταγγελίες του αμερικανικού fund.

Άνοδος

Ο Γενικός Δείκτης πριν από λίγο βρισκόταν στις 823 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,68%. Με κέρδη 3,30% η Εθνική Τράπεζα στα 0,313 ευρώ. Άνοδος 1,52% για τη Eurobank στα 1,004 ευρώ. Με κέρδη 2,42% η μετοχή της Πειραιώς στα 3,306 ευρώ. Κέρδη πάνω από 2% για τον ΟΤΕ στα 11,59 ευρώ.

 

 

Loading