Δύο σημαντικά βραβεία για την εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια

Δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις απονεμήθηκαν στην εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια αυτή την εβδομάδα, αναδεικνύοντάς την ως κορυφαία ελληνική επιχείρηση για το 2017.

  • 1η θέση στη λίστα FORBES 100 PLUS, στην οποία περιλαμβάνονται οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με κύκλο εργασιών άνω των 100 εκατομμυρίων.
  • Βραβείο TRUE LEADER από την ICAP Group, βάσει της υψηλής κερδοφορίας, υψηλού αριθμού και αύξησης προσωπικού, πολύ υψηλού ICAP Credit Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας) και κατοχής μίας από τις πρώτες θέσεις στον κλάδο της με βάση τον κύκλο εργασιών.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ Ευστάθιος Τσοτσορός παραβρέθηκε στη βράβευση του ομίλου για την πρώτη θέση στη λίστα του περιοδικού «Forbes», η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18/12/2018 και επεσήμανε: «Τα τελευταία χρόνια πορευτήκαμε με όραμα να είμαστε ανταγωνιστικός, εξωστρεφής και καινοτόμος ενεργειακός όμιλος, πρωτοπόρος στην προαγωγή της βιώσιμης ανάπτυξης και της ενεργειακής μετάβασης. Με ομαδική δουλειά, επιμονή, συνέπεια και προσήλωση στους στόχους, οδηγηθήκαμε στα σημερινά οικονομικά αποτελέσματα –ρεκόρ παραγωγής και εξαγωγών, διπλασιασμό των λειτουργικών ταμειακών ροών το 2018– και στις ιδιαίτερα ελπιδοφόρες προοπτικές για το αύριο».

Η απονομή του βραβείου TRUE LEADER έγινε στο πλαίσιο της σημερινής εκδήλωσης από τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο και γενικό διευθυντή Οικονομικών, Ανδρέα Σιάμισιη, ο οποίος δήλωσε: «Ο Όμιλος ΕΛΠΕ, φιλοδοξεί να παραμείνει στην πρωτοπορία των ενεργειακών εξελίξεων στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή. Με τις ιδιαίτερα ισχυρές επιδόσεις που καταγράφει, εδραιώνει την ηγετική του θέση στον κλάδο της ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Τα θετικά λειτουργικά και οικονομικά αποτελέσματα και οι προοπτικές που διαγράφονται, αποτελούν το εχέγγυο για να ατενίζουμε με αισιοδοξία τις εξελίξεις. Όμως, το θεμέλιο που εγγυάται τη διασφάλιση της θέσης του ομίλου ως ηγέτιδας δύναμης στην ενεργειακή βιομηχανία, είναι η σημαντική προσπάθεια και η ομαδική εργασία που καταβάλουν καθημερινά όλοι οι εργαζόμενοι στην Ελληνικά Πετρέλαια».

Loading