Σήμερα η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του La Casa de Papel – Οι τίτλοι των πέντε επεισοδίων (vids)

Η βραβευμένη με το Emmy Καλύτερης Δραματικής Σειράς  ολοκληρώνεται με την 5η σεζόν σε δύο μέρη με το τελευταίο να προβάλλεται στις 3 Δεκεμβρίου 2021.

Tο Volume I της τελευταίας σεζόν της σειράς «Τέλεια Ληστεία» αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο ελληνικό Netflix από τις 10 το πρωί.

Ο δημιουργός του «La Casa De Papel» Άλεξ Πίνα δήλωσε για τα όσα ακολουθούν: «Ο πόλεμος αγγίζει πρωτοφανή επίπεδα ακρότητας και βαναυσότητας, αλλά αυτή είναι και η πιο επική και συναρπαστική σεζόν».

Η συμμορία είναι κλεισμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Κατάφεραν να διασώσουν την Λισαβόνα αλλά τα δύσκολα τώρα ξεκινούν καθώς έχασαν έναν δικό τους. Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται από την Σιέρρα και για πρώτη φορά, δεν έχει κάποιο σχέδιο απόδρασης. Πάνω που νόμιζαν όταν τα χειρότερα πέρασαν, ένας νέος αντίπαλος μπαίνει στην αρένα και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία κοντεύει και μια επιχείρηση που ξεκίνησε σαν ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο.“, γράφει η επίσημη σύνοψης της 5ης σεζόν του La Casa De Papel .

Επίσης, ανακοινώθηκαν και οι τίτλοι των πέντε επεισοδίων. Έτσι έχουμε τα:

#1″The End of the Road”

#2 “Do You Believe in Reincarnation?”

#3 “Welcome to the Show of Life”

#4 “Your Place in Heaven”

#5 “Live Many Lives”

Δείτε επίσης: Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος: Ο Μ. Θεοδωράκης είναι αθάνατος

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr