Νίκος Κοκλώνης: “Κατά 99,9% έχω φύγει από το OPEN”

Το τέλος της συνεργασίας του με το OPEN προανήγγειλε ο Νίκος Κοκλώνης, όντας καλεσμένος στην εκπομπή “Happy Day” της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Η γνωστή παρουσιάστρια τον ρώτησε για τις συγκεκριμένες φήμες και εκείνος αποδείχθηκε ιδιαίτερα ειλικρινής. «Νόμιζα πως δεν θα τα πούμε αυτά, αλλά αφού τα λέμε ας ξεκινήσουμε. Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό, όταν η σεζόν τρέχει και έχω συμπαραγωγές, όπως το “Ευτυχείτε” και το “Έλα Χαμογέλα”, να πω ότι σταματάω και παίρνω διαζύγιο από το Open, μέχρι να τελειώσει η σεζόν», τόνισε αρχικά ο Κοκλώνης.

Πρόσθεσε, όμως, με νόημα: «Αν ρωτάς τον Νίκο Κοκλώνη, θεωρώ ότι κατά 99,9% έχω φύγει από το Open. Βάζω πάντα τα προσωπικά ζητήματα σε δεύτερη μοίρα όταν κάνω business. Νομίζω πως έχει αλλάξει στρατηγική το κανάλι στο πρόγραμμα και δεν συμβαδίζει με αυτά που έχω εγώ στο μυαλό μου. Οπότε πολύ φιλικά είπαν σε εμένα να σταματήσω τη συνεργασία. Τώρα αν έρθει ο ιδιοκτήτης και μου πει κάτι άλλο, δεν ξέρω τι θα γίνει. Αυτή τη στιγμή έχω αποφασίσει να φύγω. Το Just το Σεπτέμβριο θα βγει στον αέρα. Τώρα… που, πως και γιατί… πάλι μαζί θα τα πούμε».

Δείτε επίσης: Ισραήλ: Πάολα και Καραφώτης έδωσαν την πρώτη covid-free συναυλία παγκοσμίως

Loading