Η Πριγιάνκα Τσόπρα Πρέσβειρα Θετικής Αλλαγής του BFC

Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας (BFC) όρισε την Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας ως τη νέα Πρέσβειρά του για τη Θετική Αλλαγή επιφορτισμένη με τον ρόλο της υποστήριξης της προσπάθειας του οργανισμού να αξιοποιήσει τη μόδα «ως θετική πλατφόρμα για να εμπνεύσει τις μελλοντικές γενιές».

Ο ρόλος της Ινδής τραγουδίστριας, ηθοποιού και κινηματογραφικής παραγωγού, θα είναι να ευαισθητοποιεί και να προωθεί τις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο, να υποστηρίζει τις αρχές συμπερίληψης και ήθους και να λειτουργεί ως εκπρόσωπος Τύπου «για τη σημασία της δημιουργικής εκπαίδευσης» σύμφωνα με το BFC.

Θα έχει έναν «ενεργό ρόλο» σε μια σειρά εκδηλώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, συμπεριλαμβανομένων της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου και της τελετής απονομής των βραβείων μόδας, από τώρα έως τον Δεκέμβριο του 2021.

Ο ορισμός της αποτελεί μέρος της στρατηγικής του BFC που αφορά το Ινστιτούτο Θετικής Μόδας (IPF), το οποίο στοχεύει να καταστήσει τη βρετανική βιομηχανία μόδας πιο ανθεκτική, κυκλική, ίση και δίκαιη μέσω της παγκόσμιας συνεργασίας και της τοπικής δράσης.

©Πηγή: amna.gr

Loading