Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω δεχτεί λεκτική κακοποίηση» (vid)

Η αποκάλυψη του Έλληνα ηθοποιού ο οποίος μίλησε για τα όσα συμβαίνουν στο θέατρο

Ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου, μίλησε στο «Love It» και αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις που έχουν σοκάρει το πανελλήνιο τους τελευταίους μήνες και έχουν να κάνουν με το θέατρο, αποκαλύπτωντας πως έχει πέσει και ο ίδιος θύμα λεκτικής βίας!

«Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ λεπτή η ισορροπία ανάμεσα στη λέξη «ψωνίζομαι» και «μου ανεβάζω την αυτοεκτίμηση». Φυσικά και έχω τσακωθεί με συναδέλφους γιατί η δουλειά μας έχει πάθος και στην κούραση πάνω. Είμαστε πολύ εκτεθειμένοι, πολύ ντροπαλοί παρόλο που κάνουμε μια δουλειά που δεν φαίνεται αυτό».

«Όλοι έχουμε ακούσει απλά σε κάποιες φράσεις υπάρχει μια φυσική άμυνα κάποιων ανθρώπων να βουλώνουν τα αυτιά τους από μόνοι τους. Ο καθένας δεν μπορεί να διαχειριστεί κάποιες πληροφορίες που ρέουν έτσι εύκολα. Μπορώ να σας πω τότε ότι φοβήθηκα πολύ γιατί δεν ήξερα πόσο μεγάλο μπορεί να είναι αυτό».

Επιπλέον, αποκάλυψε πως και ο ίδιος έχει πέσει θύμα άσχημων συμπεριφορών:

«Έχω δεχθεί λεκτική κακοποίηση αλλά ήταν μέρος της συνεργασίας. Μάλλον έτσι είναι κάποια πράγματα. Αν δω ότι δεν με σέβεσαι και συνεχίζω να είμαι παρών, δεν θα με σέβεσαι και στο υπόλοιπο. Έχω φύγει δυο φορές από παράσταση επειδή με προσέβαλαν. Δεν βιαιοπράγησα αλλά δεν φοβήθηκα να το βροντήξω κάτι».

Loading